I got my name in lights with notcelebrity.co.uk

Music

25 Nisan 2013 Perşembe

**mayolar**bikinilerr**




Büyük göğüs: 
 bunu gizlemek istiyorsanız bikininin üst kısmında alacalı desen ve süsleme gibi dikkati göğse çekecek (fırfır, boncuk vb.) detaylar tercih etmeyin. Koyu renk blokları, sade üst modelleri daha uygun olacaktır. Tek renk her zaman favorimiz ama desenlerden hoşlanıyorsanız da siyah zemin üzerine desen tercih etmeniz daha iyi bir seçim olacaktır. Üçgen modeller yerine kuplu ve askılı modeller büyük göğüsleri daha iyi toplayacağından doğru model seçimi olacaktır.




İri beden: Koyu renkler, straplez üstler ve desensiz/tek renk modeller daha uygun olacaktır.




Küçük göğüs: Drapeli üstlerin yarattığı kumaş katları göğüslerinizi olduğundan büyük gösterecektir. Drapenin yarattığı etkinin benzerini desenli bir üst ile de yakalayabilirsiniz. Büyük desenlere sahip, çiçekli veya geometrik desenlerden oluşan bikini üstlerini tercih edebilirsiniz. Yatay çizgilerin her zaman bulunduğu yeri daha geniş gösterdiğini unutmayın. Aynı durum açık renk için de geçerli. Mix&Match yapma şansınız varsa bikininizin altını koyu renk (kalçanız genişse), üstünü de açık renk seçebilirsiniz.


Göbek: Amaç göbeği gizlemekse, tercihen mayo giyin. Tek renk ve koyu renk mayolar her zaman daha zayıf gösterir. Vücut tipiniz için uygunsa biraz dekolteyle veya drape/fırfır gibi detaylarla dikkatleri yukarı çekebilirsiniz. Mayodan ziyade bikini sevenlerdenseniz düşük belli, ipli alt modelleri yerine kalın şeritli ve yüksek belli alt modellerini tercih etmenizi öneririz. Bikinin alt kısmında dikkat çekici (fiyonk, fırfır vb.) detaylar  ve desenler olmamasına özen gösterin.

Mayo bakım ipuçları

  • Denize veya havuza girdikten sonra mümkünse ıslanan mayonuzu kuru bir mayo ile değiştirin. Deniz veya havuz suyu mayonuzun üzerinde kurumasın.
  • Mayonuzu her kullanımdan sonra ılık, sabunlu suyla yıkayınız. Deniz veya havuz suyuyla ve nemli bırakmayın.
  • Mayonuzu yıkarken asla deterjan, sıcak su, çamaşır suyu kullanmayın. Mayonuzu çamaşır makinesinde yıkamayınız veya kurutma makinesinde kurutmayın. Kuru temizlemeye vermeyin.
  • Elde yıkayın ve tersinden sererek, gölgede kurutun. Mayonuzu direkt gün ışığı altında kurutmamaya dikkat edin.
  • Mayonuzu sert ve pütürlü yüzeylerle temastan koruyun. Özellikle yaldızlı ve baskılı desenler sürtünme sonucu aşınabilirler.
  • Mayonuzu sivri ve keskin yüzeylere (havuz kenarı, su kaydırağı vb.) takılmaktan koruyun.
  • Fosforlu renkler mayoda çok güzel duruyor, bu bir gerçek. Fakat güneş ışığı, havuz ve deniz suyunun etkisi ile, az kullanılsa dahi, fosforlu renkler diğer renklere oranla daha hızlı soluyor. Seçiminizi bunu göz önünde bulundurarak yapın.
  • Mayonuza nemlendirici, güneş kremi/yağının değmemesine özen gösterin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder