I got my name in lights with notcelebrity.co.uk

Music

12 Ekim 2013 Cumartesi

BAYRAMA ÖZEL MAKYAJ ÖNERİLERİ*







Dokuları karıştırın
Gündüz: Dudaklarınızda ipeksi bir turuncu ve gözlerinizde mat bir renk kullanın.
Gece: Dudaklarınızı, göz kapaklarını ve kenarlarını ultragloss'la parlaklaştırın. Ojeniz de parlamalı.






Farınızın rengini açın
Daha cool görüntü istiyorsanız, göz kapaklarınızı boyamadan önce fildişi renginde far sürün. Çok daha etkileyici bir bakışa sahip olduğunuzu hemen göreceksiniz. Dudaklarınızı da çilek renkli bir gloss sürmeyi ihmal etmeyin.








Sıcak hatlı çizgiler
Gün içinde renkli bir göz kalemiyle ister göz kapaklarınızı, isterseniz kirpiklerinizi renklendirin. Bunun için göz üstüne ve göz altına kalem çekin. Canlı gözler için mavi turkuvaz ve derin bakışlar için göl yeşili renkleri ideal. Siyah bir maskara ve kırmızı bir parlatıcıyla harika bir uyum mümkün.







Göz kapaklarında iddialı renkler
Karayip mavilerini alın, biraz yeşil katın, ultra moru ekleyin ve kışın puslu grisini onların üzerine serpiştirin. Bir fırça yardımıyla göz kapaklarınıza sürün. Üste bir kalem çekmeyi ve pudranızla ışıltı vermeyi unutmayın.





Cüretkar allık
Temiz bir cilt üzerine uygulanmış şeker pembesi ya da turuncu bir allık, yüzünüze aniden gülümsediğiniz kadar ki güzel bir hava verir. Allık sürmeden önce cildinizi iyi nemlendirecek bir krem kullanmayı unutmayın. Allığı sürerken; gülümseyin ve yanaklarınızın tam belli olduğu yere fırçanızı değdirin. Dudaklarınıza da aynı tonda ruj sürmeyi unutmayın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder