I got my name in lights with notcelebrity.co.uk

Music

8 Mart 2012 Perşembe

Cilt içerden beslenir dışardan desteklenir

Gün boyunca yaşanılan stres bulunulan ortamlar sigara dumanı sağlıksız ışıklar yapılan makyajlar  bizi yorduğu gibi cildimizide yorar bu yorgunluk hatta bazen önemli belirtiler gösterir göz altı morlukları torbaları gibi bütün bunlar dikatsizce yaşanılan durumlar yada bilinçsizce kullanılan ürünlerdir.Buyüzden bilinçli ve doğru ürünler kullanılmalıdır söz buraya gelmişken bu hafta doğla ürünlerin bulunduğu rafları araştırdım Kıbrısta sık sık karşılaştım durumlardan bir taneside bayanların doğal sabun doğal yağlara olan ilgisi hemen hemen her markette eczanede bu reyonlardan bulunuyor.



Bir cilt için gerekli olan öncelik temizlik ve arınmış olan bir tendir.Bu yüzden sivilce, çil, lekeler bazen cildimizde olumaya başlar öncelikle temizlin doğru oranda yapılması gerekir.Bu yüzden makyaj malzemelerimizi haftada bir kez özel makyaj aparatları temizleme losyonlarıyla temizlemliyiz en çok mikrop üreteninde allık fırçaları olduğunu unutmayınız!
Cilt için özel yağların ve karışımların olduğu sabunlar oldukca çok satılıyor ve bu ürünlerin oluşması için üzün çekirdekleri kayısı çekirdeği özleri kullanılıyor her meyvenin özelliğini yağını taşıyan ürünler var.
Cil herzaman içerden beslenir dışardan desteklenir!Salatalık yıllardır cilt için kullanılan bir üründür buyüzden salatalık maskeleri ciltlerin dostudur.Kayısı yağı gözenekleri sıkılaştırıyor ve parlak canlı gösteriyorum buyüzden gece yatmadan önce temizlenmiş cilde pamukla kayısı yağı uygulanırsa parlak ve canlı bir cildiniz olur.

Yağlı ciltler için bütün maskelerde kullanılması gereken kurutucu etken limon kullanılmalıdır yağlı ciltler limon ve bal ikilisinden vazgeçmemelidir.Limon cilt yağını dengeler bal cilde nem kazandırır.Aynı zamanda soda-limon ikilisi kullanılmasında sakınca olmayan doğal bir toniktir.
Avokado markalı ürünlerin maskelerinde kullandığı önemli bir üründür çünkü cilt sıkılaştırma özelliği vardır ve sabunuda raflarda bulunmakta.
Aynı zamanda temizlik için kullanılan lifler temizleme arındırma mendilleride sık sık değiştirmelidir.
Cilt kusurlarına göre toniklerde bulunmaktadır.
Cilt için nemlendirici en önemli faktördür bunun içinde gülsuyu doğal yoldan cildi arındıran ve nemlendiren en önemli faktördür.Temiz kokusuda kullanmak için cazip bir etkendir.
Yoğurt cildin vazgeçilmezlerindendir. bu yüzden yoğurt-bal-limon -yumurta akı muhteşem bir maskedir.20 dk bekletilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder