I got my name in lights with notcelebrity.co.uk

Music

3 Mart 2012 Cumartesi

sinem shoes renk renk desen desen en güzel ayakkabılar çantalar!

..SİNEM SHOES..
Sinem shoes farklı renk ve tasarımlı ayakkabı, bot, çizme,çanta ve cüzdanlarıyla kıbrıstaki öğrencilere fırsatlar sunuryor.
Güler yüzlü Yeşim hanım bugün beni çok güzel karşıladı modellerde uygun fiyatlar uygulicanı blog okurları ve öğrenciler için indirmiler üzerindende ek %5 indirim yapacağının sözünü verdi kendisine bugün için teşekür ediyorum.
Farklı modeller kullanışlı cüzdanlar 25-15 tl uygun fiyatlarla sizlerle..
En özel modellerden bir taneside burnu metal damgalı kenarı taşlı  parlak açık füme ayakkabı davet ve özel günler için değişik ve şık bir model.
Resim yazısı ekle
Nude rengi leoparlı ve zincirli yuvarlak burunlu yarım bot gerçekten en beğendim ürün oldu ve 110 tl den blog okuyanları için 55 tl %50 indirime uğradı....
Bir başka modelde siyah taşlı kürklü orjinal ince topuk zerafetli yarım çizme blog için 159 tl yerinde 70 tl
Son yıllarda ünlülerde dahil olmak üzere herkesin rahatlığı ile beğenisini kazanan-MUKS-botlar gençler içinrahat spor tercihler arasında..
Bahar için en uygun renklerden ikisi neon renkler  yani asit renklerden pudra ve neon mavi yanyana 85 tl
Bu yılın favorilerinden olan leopar modası göz dolduruyor 80-70 tl
En çok beğendim renk olan kırmızı bu çantada dahada bi harika! metalik dore lame renklerle süslenmiş çatnta sadece 85 tl
Kırmızı gerçekten her bayanın dolabında olması gereken bir ayakkabı tonu çok düşük fiyatlı siyah bir elbiseyi kırmızı bir ayakkabı çok şık ve zerafetli gösterebilir..
Son olarak şunu söylemek isterimki -SİNEM Shoes- farklı tasarımlarla göneylide livera yurdu karşısında hizmetinizde blog okurları için ek %5 indirimiyle sizlerle Yeşim hanıma teşekür ederimm...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder