I got my name in lights with notcelebrity.co.uk

Music

30 Mayıs 2012 Çarşamba

İÇECEKLER KAÇ KALORİ?

Mayıs ayının son konusu.... Haziran sıcaklarının geliyor olmasıyla aklıma gelen bir konuyu paylaşmak istedim.Yaz sıcaklarında en çok tüketilenler elbette soğuk içecekler peki önemsenmeden içilen içecekler gün içinde kaç kalori ekliyor ???
 Eğer fazla kilolarınız varsa ver 100 kalori için durmadan spor yapıyorsanız elbette birkaç bardak içilen içecek sizi etkiler..
                    kahvaltı+öğle yemeği+akşam yemeği
Herbirinde 1 bardak içecekle neler oluyor sizde şaşıracaksınız..
1.Soda  =  0 kalori 
2.portakal suyu = 94 
3.cola = 89
4.limonata = 105
5. şekersiz kahve = 2 
6. şekersiz çay = 2
7.gazoz = 105
8. bira = 40
9.ice tea = 30 
İçecekler masum gibi gelir ama günde iki bardak cola + kremalı kahve şekerli tükkettimizi düşünürsek fazladan bir öğün yemiş kadar oluyoruz buyüzden light ayran *soda* şekersiz çay kahve tüketilmeli yada sınırlı ve dikkatli şekilde diğerleri tüketilmeli..








 

29 Mayıs 2012 Salı

KIRMIZI RUJ SÜRMENİN PÜF NOKTALARI*

Selam kızlar:) kırmızıyı  çok sevdiğimi itiraf etmeliyim kırmızı ruj ve oje vazgeçilmezdir bunu bilirim:)şimdi birkaç püf noktayla kalıcı ruj sürme tekniklerini size sunmak istedim.
Birinci aşama:önce fondoten yada göz altı kapatıcısını daha çok öneririm dudağımıza sürüyoruz ve bikaç saniye bekliyoruz
İkinci aşama:kırmızı rujumuzu önce parmak uçlarımızla hafif sürüyoruz ardından rujumuzu tam olarak sürüyoruz
*Eğer dudaklarınız ince ise parlak kırımızı ruj tonu ve açık ton tercih ediyorsunuz
*Eğer dudaklarınız kalınsa koyu tonlarda ruj tercih ediyorsunuz
 Küçük bir ipucu:eğer dudaklarınız ince ise dudaklara bal sürüp diş fırçası ile hassas masajla ruj sürmeden önce kalınlaştını fark edebilirsinizz:) 
Sakın bunlarla kim uğraşacak demeyin yoksa kusursuz makyajlara hep imrenirsiniz :) kolay gelsinn.. 

 

PLAJ ÇANTAMIZDA NELER VARR??

Bütün yılın stresini atabildiğimiz tek mevsim yaz geldii:))deniz kum*güneş*tatil*ilginçtatlardaki soğuk içecekler:))bunların hepsi bu yaz bütün yılın stresi için harika sonuçlar olucak:))şimdiden herkese muhteşem tatiller diliyorumm xoxo..    
Peki plaj çantamızda neler olucak:) ben dergi bazen kitap gözlük* şapka*güneş kremi*yedek mayo*havlu* diyorum:)sizler için uygun fiyatlarda ürünler buldum buyrun :))   
size küçük bi öneri: eğer açık renklerde şapka tercih ediyorsanız bikini renginizde kurdela takarsanız şapkanıza daha şık olursunuz..
zara:plajçantası 99 tl
güneş kremi:23 tl
roc güneş kremi:69 tl
koton siyah mayokini:79 tl
koton :79 tl
mango:54 tl
koton:79 tl

24 Mayıs 2012 Perşembe

TOMS AYAKKABILARDAN BENİMDE OLSUN DİYENLER??

Bu sezonun gözdesi olan vitrinlerde yerini alan Toms shoes benimde ilgimi çeken ve sahip olmak istedim bir ürün buyüzden işte size bir fırsat...........
Öncelikle bu ürünle ilgili detayları paylaştıktan sonra sizlere kolaylık sağlamak istedim ve toms ürünlerine sahip olmanız için size güzel bir ırsat sunuyorum*farklı renk ve desende toms ayakkabılarıa ulaşmak isteyenler http://www.facebook.com/media/albums/?id=1402144410#!/muharrem.bilici.12
*Muharrem biliciye* ulaşıp veya blogtan ulaşıp 90tl den başlayan fiyatlar satın alabilirler...
Kırmızı ve lacivert tonlarını çok beğendiğimi itiraf edebilrim buyüzden kırmızı beyaz lacivert tonlarını açık tonlardaki pantolon ve şortlarla öneririmm:)

Toms shoes*

Bu sezon en çok gördüğüm beğenip aldığım ürünlerden birtanesi*rahat kullanışlı ve spor*rahatlığına alıştıktan sonra başka ayakkabı giymek özelliklede topuklu giymek beni düşündürür oldu tavsiye ederim*beyaz pantolonlarla renkli ve desenli modeller oldukça güzel görünüyor *yanı sıra renkli şort ve pantolonlarla yazın geldi belli oluyor*xoxo...

$54
**************$54**************

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Sagaza Madrid.. mezuniyet koleksiyonu*

SAGAZA MADRİD*
Mezuniyet koleksiyonuna bir bakın derim*

ŞEFFAF ÇANTALAR*

Yeni bir trend şeffaf çantalar *eskiden sadece plajlarda kullanılan şeffaf çantalar artık heran kullanılabilir durumda*

17 Mayıs 2012 Perşembe

ZAYIF GÖRÜNMENİN YOLLARI*

Öncelikle herkese selam diyorum. Uzun zaman diyetler yapıp hala beklenen sonuçlar almayanlar için küçük tüyolarla mutlu olmanın yollarını deneyelim diyorum:)


Bacakları kalın ve kısa olanlar için yüksek bel ispanyol paça pantolonları ve yüksek topukları öneriyorum*en önemli kısmı topuklar pantolondan görünmesin..
Kendimde bu yaz ispanyol açık sarı pantolonla dediklerimi uyguluyorum...

Eğer göğüsler büyükse bunun için V yaka kıyafetleri tercih etmelisinizz
**** Eğer beliniz ince görünsün istiyorsanız ince kemerler yerine biraz kalın kemerler kullanmalısınız

****Büyük basenler için koyu tonlarda bir beden büyük uzun kıyafetler tercih etmelisiniz

****Uunutmayınki dar kıyafetler sizi göründünüzden daha kilolu gösterebilir buyüzden kilo problemi varsa bir beden büyük ürünler tercih edin.