I got my name in lights with notcelebrity.co.uk

Music

18 Temmuz 2013 Perşembe

Blake Lively güzellik sırları**




Her zaman dağınık saçlarıyla görmeye alıştığımız Blake Lıvely, sokakta yürüdüğü zaman hayranlarının önce saçlarına daha sonra yüzüne dikkat ederek onu tanıdıklarını söylüyor. Saçlarını tamamen şapkasının içine soktuğu zaman ise kimsenin onu tanımadığını söylüyor.


Blake Lively güzellik sırları

Blake Lively güzel fiziğiyle dikkat çekse de yemek yemeyi çok sevdiğini ve sağlıklı beslenemediğini söylüyor. Güzel oyuncu ergenlik günlerinde de yemek yemeyi çok sevdiğini hatta yemek yedikten sonra midesinde yer kalmadığı için yemeklerden önce tatlı yediğini açıklamış.
Gucci markasının yeni parfümü Premiére’nin reklam yüzü olan Lively parfümün içerisinde bulunan turunçgiller ve deri notaları sayesinde, yumuşak, duygusal, güçlü ve etkili bir havaya sahip olan bu kokuyu oldukça sevmiş ve bu da onun parfümün reklam yüzü olmayı kabul etmesinde oldukça etkili olmuş. Parfümün en güzel yanı ise bu kokuyu çıkıp dışarı çıktığınızda bir yerden geçerken muhakkak kokunuzu bırakacak olmanız!


Tırnaklarının daha canlı ve ellerinin daha sağlıklı görünmesi adına her zaman koyu renk oje sürüyor ve onun üzerine de açık renkle bir kat uyguluyor.

.Chanel Inimitable Maskara  Fiyatı: 90 TL
Uzun ve dip kirpiklerinize ulaşabilmenizi sağlayacak sivri bir uca sahip olan bu maskara Blake Lively’nin sihirli saydığı ürünler arasında yer alıyor. Çünkü uyguladığınız an kirpikleriniz sizi bile şaşırtacak şekilde hacim kazanıyor ve uzuyor

Armani’nin kapatıcı Fiyatı: 98 TL
Lively bu ürün hakkında; “Yoğun bir kapatıcı etkiye sahip olmasının yanı sıra hiç makyaj yapmamışsınız gibi doğal bir görünüme de kavuşmanızı sağlıyor.” Diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder