I got my name in lights with notcelebrity.co.uk

Music

28 Eylül 2013 Cumartesi

ZAYIF GÖRÜNME SIRLARI*


Kalçayı Daha İnce Göstermek!

Kalçalarınızı daha ince göstermek istiyorsanız; klasik kesim, kalçadan hafif bollaşan pantolonları tercih etmelisiniz. Ayrıca; dikey çizgiler bacaklarınızı her zaman daha uzun ve ince gösterir bunu unutmayın!



Belin Yanlarındaki Fazlalıklar!
Bir çok kadın gibi sizde belinizin yan bölgesindeki yağlanmadan şikayetçiyseniz; blazer ceketler imdadınıza yetişiyor! Kusursuz bir görüntü sağlamak bu ceketlerle oldukça mümkün, üstelik aynı zamanda da şık gözükeceksiniz!



10 Kilo Atlayın!

Fazla kilolarınızı gizlemek için bol kıyafetler tercih ediyor olabilirsiniz, ama bu bir bakıma yanlış. Tam tersi, vücudunuza tam olan kıyafetleri tercih etmelisiniz. Tercih ettiğiniz kıyafetlerin yanlarında siyah panelleri ve ya geometrik desenleri varsa 10 kilo daha zayıf görünmeniz oldukça muhtemel!



Göğüs Bölgesi!
Göğüslerinizin büyüklüğünden rahatsızsanız balıkçı yaka, ya da bisiklet yaka tercih etmemelisiniz. V yaka göğüslerinizi her zaman daha küçük gösterecektir!



Bacaklar Uzun ve Zayıf!
İspanyol paça pantolonlar bacaklarınızı her zaman daha zayıf ve uzun gösterir. Ayrıca rahatlığınız açısından streç jeanler seçmeyi ihmal etmeyin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder