I got my name in lights with notcelebrity.co.uk

Music

21 Şubat 2015 Cumartesi

YEŞİL DETOKS



Detoksun yeşili de olur mu deme, olur. Hatta kendine yapabileceğin en büyük iyilik olur. Yaza hazırlanmanın en sağlıklı yolu! 








Peki yeşil içecekler bu faydaları vücuda nasıl sağlıyor? 
Sıvı Orucu 
Sindirimi durduruyoruz. Sindirim durunca vücut bununla uğraşmıyor ve enerjin sana kalıyor. Bu kadar basit. Bir et yemeği 6-8 saat, sebze yemeği 1-2 saat, karbonhidrat yemeği 3-4 saat ve meyve yarım saatte sindiriliyor. Düşünün ki bunu her gün en az 3 kere, aylarca ve yıllarca yapıyorsun.
Oksijen – Enerji 
Öncelikle koyu yeşillerin içinde çok yüksek oranda klorofil var. Klorofil bizim kanımızda oksijen taşıma görevi gören hemoglobin ile bir molekül farkla ayna yapıda. Dolayısı ile bu demek oluyor ki kanımızın oksijen taşıma kapasitesi artıyor bu yeşillerden içtikçe. Oksijen daha alkali bir ortam ve daha çok enerji demektir vücutta. Kanser hücreleri asidik ortamda çoğalabiliyor, alkali ortamda değil.
Lif
Yeşillerin içinde yüksek oranda lif var ve lifli yeşilliklerin suyu yüksek miktarda kalsiyum, magnezyum ve demir içerir.
Ne kadar kilo verilir? 
1 haftada ortalama 4-6 kilo verdiriyor sıvı orucu şeklinde uygulandığında; tabii ki yaş, boy, kilo, metabolizma, genetik, cinsiyet vs. durumlarına göre istisnalar olabilir. Kilo vermeyi hızlandırmak istersen açlık hissine ve yeşil içeceklerin içine ekstra lif ve metabolizma yavaşlığı şikayetlerini çözebilecek iyot desteği deniz yosunu Kelp&Nettle’ı da ekleyebilirsin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder