I got my name in lights with notcelebrity.co.uk

Music

14 Haziran 2013 Cuma

Adriana Lima MAKYAJ SIRLARI*

Adriana Lima 
Makyajı Nasıl Yapılır ?




1 - Yüzünün temizlenmiş ve makyaja hazır olduğuna emin olduktan sonra göz kapaklarına kapatıcı uygulayarak makyaja başla. Bu, farın daha uzun süre bozulmadan kalmasını sağlayacak.


2 - Açık bir altın tonu seç ve göz kapağının bütününü boya.


3 - Kalem fırçanla koyu tonda kahverengi farı, kalem çeker gibi kirpik diplerine sür. Bu işlemi göz kapağının ortasından dışarı doğru yap. Dış noktada kirpik hizasından biraz daha yukarılara da rengi sürersen daha buğulu bir etki yakalarsın.


4 - Dörtlü fardaki en açık tondaki fardan hafifçe alıp kaşın hemen altına uygula.


5 - Siyah göz kalemini al ve koyu kahve far sürdüğün bölgeye kalem çek. Burda dikkatli olman gereken bir nokta var, kalemi çekmeye neredeyse gözün ortasından başlamalısın. Çok içeri girersen gözünü küçültür ve kapatırsın. Sonra, tekrar kalem fırçayı al ve koyu kahve farı kalemi sürdüğün bölgeye sür, hatta sürerken hafif dışarı taşır.



6 - Sıra maskarada! Ben siyah tercih ediyorum ama kahverengi de Adriana Lima’nın kullandığı maskara renklerinden. Maskarayı sürerken kirpiklerine hafif baskı uygulayarak onları yukarı doğru kıvrımlandırmalısın.


7 - Gözlere uygulayacağın son işlem! Koyu kahve farı sürmekte kullandığın kalem fırçayı al boyaya tekrar batırmadan, göz altına hafif bir kahve sür. Böylece buğulu buğulu bakacaksın.



8 - Şimdi cilt… Adriana’nın bronz, plajları hatırlatan bir görüntüsü var. Bu görüntüyü mat bronz allıkla yakalayabilirsin. Allığı elmacık kemiklerinin altından şakaklarına doğru sür. Sana önemli bir tüyo vereceğim; yanaklarında kullandığın allığı küçük bir fırçayla burun kenarlarına yukarı aşağı uygula. Bu, burnunun uzun ya da ince görünmesini sağlayacak. Unutma makyaj bazen estetik ameliyattan daha etkili ve pratik sonuçlar yaratabilir.



9 - Aydınlatıcı açık renk allık sürerek yanak üstlerini ortaya çıkar.



10 - Son olarak açık renk doğal görünümlü bir ruj ya da parlatıcı seçerek bir fırça yardımıyla dudaklarına sür.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder