I got my name in lights with notcelebrity.co.uk

Music

25 Mart 2015 Çarşamba

EVLERDE ÇİÇEK DEKORASYONU*










Çiçeklerin ve Bitkilerin insanlara doğal bir pozitif enerji ve mutluluk verdiğini, yaşam ve iş alanlarına hareket ve canlılık getirdiğini hepimiz biliyoruz. İster büyük bir villada oturuyor olalım, ister bahçe içinde mütevazi bir evde, ya da küçük bir apartman dairesinde; evimiz hayatımızın en değerli zamanlarını geçirdiğimiz, sevdiklerimizle paylaştığımız en özel alandır. Doğal olarak, çiçeklerin bu yenileyici etkisini en çok kullanabileceğimiz m
ekan olduğuna inanıyorum. 







Her dekoratif objenin seçiminde olduğu gibi, çiçeklerin seçimi ve kullanım alanları da ruhumuzu, tarzımızı ve o anki ruh halimizi yansıtır.










Çiçek Seçimi : Öncelikle evinizin dekorasyon stili ve renk tonlarını baz alabilirsiniz. Evinizin dekorasyonu  modern tarzda ise düz kesim vazolarda orkideler ve leylaklar evinize şık bir görüntü verecektir.














Daha klasik ve geleneksel evler için renkli aranjmanlar, güller, karanfiller etkileyici ve canlı bir görünüm yaratmanızı sağlar.








Çiçeklerinizi vazoya yerleştirirken çiçekçinizden özel aranjman yapmasını isteyeceğiniz gibi, kendiniz de yaratıcılığınızı kullanarak evde kullanmadığınız veya çok sevdiğiniz eşyalarınıza daha çok anlam katabilirsiniz. 










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder